Prantsuse pärmitainas brioche

Kui sa naudid köögis levivat saialõhna, siis on brioche’i küpsetamise koolitus just sinu jaoks! Tutvume prantsuse pärmitainaga, mis maitseb eriti hõrgult ja pehmelt, sest seda on rikastatud rohke või ja munadega. Teeme selgeks erinevad brioche’i liigid (brioche Nanterre, brioche à tête, brioche tressée). Valmistame brioche’itainast erinevaid prantsuspäraseid saiakesi, nagu näiteks rosinasaiakesi (pains aux raisins), kohupiima ja purukattega saiakesi (brioche au fromage blanc) ning mandlitäidisega saiakesi ( brioche nid d’abeille).

Toimub
18.02.2025
T kell 17.30-21.15
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
5 akad t
Hind
60 €
Koolitaja
Merle Jakobson

Teemad:

  • Brioche’i valmistamise tehnoloogia
  • Toodete vormimine, kergitamine ja küpsetamine
  • Erinevate täidiste, sh keedukreemi valmistamine

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital