Ants Aedmaa kommikoolitus. Marmelaadid ja lõikepralineed

Kommikoolitus nii marmelaadi kui šokolaadisõpradele! Kui tunned huvi, kuidas valmistada stabiilset marmelaadi ja seda kombineerida erinevate täidiste ja šokolaadiga, siis see koolitus on just sulle! Koolitus on praktiline ja saab ise käed külge lüüa. Räägime nii marmelaadist kui ka šokolaadist. Koolitus sobib nii algajatele kui edasijõudnutele, kes soovivad oma kommisortimenti huvitavamaks ja mitmekesisemaks muuta. Koolituse käigus on võimalus süüa palju magusat ja valminud kommid saab muidugi kaasa võtta!

Toimub
15.02.2025
L kell 11-16
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
7 akad t
Hind
96 €
Koolitaja
Ants Aedmaa

Koolituse teemad:

  • Sissejuhatus šokolaadimaailma – kuidas valmib kakaoubadest imemaitsev šokolaad.
  • Püreede valimine ja maitsmine.
  • Erinevate täidiste maitsmine ja sobivus täidistesse, valamiseks, katmiseks jne.
  • Tooraine kommide valmistamiseks – pektiinide valimine, agar-agar, pralineemassid.
  • Väikevahendid, mida lõikepralineede juures kasutada – mis võiksid olemas olla, mis peavad olema, mida eelistada, mida vältida ning mis teevad protsessi kiiremaks ja lihtsamaks.
  • Kommivormid – kuidas nendega ümber käia. Puhastamine, poleerimine jne.
  • Lõikepralineede lõikamine, marmelaadikommide vormid.
  • Tempereerimine – millist meetodit valida. Räägime erinevatest võimalustest ja vahenditest, mis lihtsustavad ja kiirendavad tempereerimisprotsessi.
  • Kommide vormimine, katmine, pralineekahvlite kasutus.
  • Täidised – milliseid täidiseid kasutada, milliseid töövahendeid nende valmistamisel kasutada ja kuidas täidiseid omavahel kombineerida.
  • Puisted ja kaunistusmaterjalid lõikepralineedele.
  • Kommide pakendamine ja säilitamine.

Fotod: Ants Aedmaa

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital