Koolitus kõigile, kes on huvitatud sushi valmistamisest, selle ajaloost ning loomulikult selle maitserikka toidufenomeni söömisest. Koolitaja Viktor Klementjev annab ülevaate parimatest sushi valmistamise vahenditest ning jagab nippe, kuidas mugavalt ja efektiivselt valmistada sushit kodustes tingimustes.
Teemad:
- Sushi võtmekomponendi riisi eeltöötlemine.
- Riis õige prepareerimine - selle maitserikka umami loomine oma kätega.
- Kala eeltöötlemine ja puhastamine ning kõigi osade kadudeta kasutamine erinevates sushitoitudes.
- Teiste toiduainete eeltöötlemine.
- Ülevaade parimatest töövahenditest.
- Sushirullide (makid) ja ja sushipätside (nigiri) valmistamine.
- Frititud sushirullide ehk tempura valmistamine.
Praktiline töö erinevate sushitoodete valmistamine ja maitsmine.
Koroonaviirusega seotud terviseohutuse meetmed Tartu Rahvaülikoolis leiab SIIT
Pildid on illustratiivsed. Fotod: Pexels