Lahtine pirukas on maitsev ja toitev roog, mida on hea pakkuda oma perele, kuid mis on ka suurepärane lahendus siis, kui koju on oodata külalisi. Lahtised pirukad pakuvad tegijale lõputult erinevaid variante ja neid saab valmistada igale maitsele.
Lahtine pirukas on maitsev ja toitev roog, mida on hea pakkuda oma perele, kuid mis on ka suurepärane lahendus siis, kui koju on oodata külalisi. Lahtised pirukad pakuvad tegijale lõputult erinevaid variante ja neid saab valmistada igale maitsele.
Koolitusele on oodatud kõik küpsetamise huvilised, kes soovivad soolaste lahtiste pirukate, sealhulgas quiche’i maailmaga, lähemalt tutvust teha. Koolitusel saab jälgida õigeid võtteid ja kuulda palju vajalikku infot erinevate pirukate valmistamiseks. Iga osaleja saab pirukate valmimisel käed külge lüüa ja üht-teist maitsvat ka kodustele maitsmiseks kaasa viia.
Koolitusel saab vastused muuhulgas küsimustele:
Töötoas valmivad:
Töötuba lõpeb mõnusa kohvi- ja teelaua taga pirukate degusteerimisega.
Fotod: pexels.com ja pixabay.com
Edukas koolituse läbinu:
tõend
Toiduainete töötlemine