Lahtised soolased pirukad

Lahtine pirukas on maitsev ja toitev roog, mida on hea pakkuda oma perele, kuid mis on ka suurepärane lahendus siis, kui koju on oodata külalisi. Lahtised pirukad pakuvad tegijale lõputult erinevaid variante ja neid saab valmistada igale maitsele.

Toimub
17.02.2024
L kell 11 -14
Ülikooli tn 1, Tartu. Õppeklass 2
Maht
4 akad t
Hind
56 €
Koolitaja
Lea Saks

Koolitusele on oodatud kõik küpsetamise huvilised, kes soovivad soolaste lahtiste pirukate, sealhulgas quiche’i maailmaga, lähemalt tutvust teha. Koolitusel saab jälgida õigeid võtteid ja kuulda palju vajalikku infot erinevate pirukate valmistamiseks. Iga osaleja saab pirukate valmimisel käed külge lüüa ja üht-teist maitsvat ka kodustele maitsmiseks kaasa viia.

Koolitusel saab vastused muuhulgas küsimustele:

  • Mida tuleb teha, et pirukas tuleks parajalt mahlakas?
  • Milline tainas sobib millise täidisega?
  • Mida tuleb kindlasti teada hea muretaina valmistamiseks?
  • Kuidas töödelda koostisaineid enne pirukapõhjale panemist, et pirukas oleks maitsekas ja kõik koostisosad ühtlaselt küpsenud?

Töötoas valmivad:

  • Sibula-kana pirukas seesamiseemnepõhjal
  • Soolane juustu-mustikapirukas
  • Maailma parim kapsapirukas
  • Toitev brokoli-paprikapirukas

Töötuba lõpeb mõnusa kohvi- ja teelaua taga pirukate degusteerimisega.

Fotod: pexels.com ja pixabay.com

Koolitaja

Liitu uudiskirjaga

Kodulehe tegemine - Vulpes Digital Vulpes Digital