Saabuva vastlapäeva puhul ühendame kringliteo ja vastlakuklite küpsetamise. Selgeks saab, milline tainas sobib kringliteoks ning milline tainas on parim kuklite valmistamiseks. Töötoas valmivad suussulavad magusad stritslid ja maitsvad vastlakuklid. Oodatud on kõik, nii alustajad kui ka need, kes soovivad pärmitainaga paremaks sõbraks saada.
Sellel koolitusel saab igaüks käed jahuseks. Igaüks teeb ise algusest lõpuni valmis stritsli, mille saab koju lähedastele maitsmiseks viia. Samuti saab harjutada kuklite veeretamist. Koolituselt kaasa saadavad rohked nipid, retseptid, nõuandeid ja julgustus on heaks eelduseks harjutades meistriks saada.
Töötuba lõpeb mõnusa kohvi- ja teelaua taga.
Kursuslase tagasiside:
Kringlikursuslane Simo kirjeldab teekonda päris oma kringli juurde nii: "Ma armastan vanakooli šokolaadikringlit! Ja mul oli komme seda tähtpäevadeks tellida. Ühel hetkel aga selgus, et seda minu lemmikkringlit enam ei toodeta. Tellisin siis kusagilt kohvikust, aga see kringel oli lihtsalt kuiv ja mõttetu sai. Aga ma tahtsin saada ju head kringlit! Seega, ma pidin minema Tartu Rahvaülikooli kringlikursusele, kus sain vajalikke näpunäiteid ja parima kringliretsepti! Minu naiseõde, kes kringlit ei söö, ütleb samuti, et tema muidu kringlit ei söö aga minu kringlit küll. Ja mu nelja aastane tütar tellis kah sünnipäevaks printsessi tordi asemel minu kringli. Tundub, et on hea!”

Esimene kringlitegu Tartu Rahvaülikooli uues õppeköögis.