Luksuslikud Werneri desserdid ja tassikoogid

Werneri kohviku peakondiiter Õie Pritson jagab tassikookide valmistamise nippe ja saladusi. Töötoad toimuvad Gustavi (Werneri) magusatöökojas, aadressil TEHNIKA 5.

Grupp Toimub M* Juhendaja(d) Hind
 Sügis 2017
14.12.2017
N, kell 17.30 - 20.30
Gustavi (Werneri) pagar, Tehnika 5, Tartu
4 Õie Pritson, Kaisa Holm 56 €

* Kursuse maht akadeemilistes tundides

Werneri kohviku maiustused ja suupisted valmivad käsitööna ja valmistatakse naturaalsest toorainest. Õpitoas osaledes saad osa tõelisest kondiitrikunstist ja endaga kaasa salaretseptid! Osalejad saavad ise oma tooted valmistada ja küpsetada ning ise ka tordikaunistused meisterdada. Töötoas valmivaga maiustatakse kohapeal mõnusas kohvilauas ja üht-teist saavad maitsta ka kodused ja sõbrad.

Õppe kogumaht on 4 akadeemilist tundi, iseseisvat tööd ega praktikat ei ole.

Juhendavad peakondiiter Õie Pritson ja kondiiter Kaisa Holm

Loe ka toredat artiklit koogikuninganna Õie Pritsoni kohta: https://wolt.com/blog/hq/2017/08/26/kuldse-kaed-ning-suda-werneri-ja-gustavi-ema-oie/

Hea kursuslane :

  • Werneri koolitusel jagatud teadmised/retseptid on mõeldud ainult isiklikuks tarbeks. Retseptide levitamine ja jagamine mistahes viisil on keelatud.
  • Werneri koolituse retsepte on keelatud kasutada kommertslikel eesmärkidel.
  • Pildistamine ja igasugune muu jäädvustamine Gustavi tootmisruumides on keelatud, välja arvatud juhendaja loal õppeklassis, konkreetse õpitava teema puhul.

Magusasõbrad kiirustage! Kohtade arv on piiratud (kuni 12 osalejat). Kuna kohad grupis täituvad kiiresti, kehtib registreerumistasu 10 eurot, mis arvatakse maha kursusetasust. Registreerimistasu ei kuulu kursusel osalemisest loobumisel tagastamisele. Registreerumistasu tähtaeg (umbes nädal peale registreerumist) ja kursusetasu tasumise tähtaeg (3 nädalat enne kursuse algust) on kirjas meilis, mis saadetakse peale registreerumist.