Kokandus

Üks kallis vanaonu ütles, et kõige kõrgem kunst on kokakunst. Kokanduskursustel saab õppida uusi ja põnevaid ning ka ammuilma unustatud vanu toiduvalmistamise viise, -nippe ja -tehnikaid. Töö toimub väikestes gruppides ja road valmivad koolitusel osaleja enda käe läbi.

Toidujutte maalt ja merelt

Mootorratta seljas maakerale tiiru peale teinud Kariina Tšursin-Sootla võtab meid kaasa toidurännakule eri maailmajagudesse.

Lõkketoidud

Lõkketoidu valmistamise kursus on oma olemuselt eksperimentaalne arheoloogia, kasutades viikingi perioodi arheoloogiliste leidude põhjal valmistatud küpsetusseadeldisi: kolmjalg, grill, pada ja lõkkepann. Küpsetusseadeldised on tarbekunsti ajalugu ja neid vahendeid on Jelena ja Mart Salumaa uurinud ning kasutanud aastast 1999. Toidu valmistamine lahtisel tulel, rehetoas reheahju ees oli meie esivanemate igapäevane tegevus.

Itaalia köök

Itaalias ei ole söömine ainult kõhu täitmine, selles kultuuris on igapäevane õhtusöök perekonna suhtlemise vorm, kus huvi toidu koostise ja valmistamisviisi vastu on parim tänu toiduvalmistajale.

UUS! Laste Kokakool

Laste kokakoolis valmistatakse erinevaid roogasid ning pidevalt lisandub ka uusi teemasid - lauakombed, fantaasiarikas laua katmine jms. Kokkama ootame lapsi vanuses 7-12 ning soovi korral võivad loomulikult liituda ka vanemad lapsed.

Viimased pildialbumid

Fruktodisain sügis 2014

Fruktodisain sügis 2013

Maalimine tordile

Vaata ka